Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком.
Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.
Опис
Ключові слова
стратегія, зовнішнє середовище, розвиток, хлібопекарська промисловість, стратегічний менеджмент, strategy, environment, development, bakery industry, strategic management, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Дунда, С. Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості / С. Дунда // European dimensions of sustainable development : proceedings of the IV international conference, October 20-21, 2022. – Kyiv : NUFT, 2022. – P. 46.