Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.

Опис

Ключові слова

стратегія, зовнішнє середовище, розвиток, хлібопекарська промисловість, стратегічний менеджмент, strategy, environment, development, bakery industry, strategic management, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Дунда, С. Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості / С. Дунда // European dimensions of sustainable development : proceedings of the IV international conference, October 20-21, 2022. – Kyiv : NUFT, 2022. – P. 46.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced