Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення
Вантажиться...
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Запропоновані збагачені вафлі, окрім традиційних інгредієнтів, у рецептурі жирової начинки містять порошок з обліпихи та імбиру, а для виготовлення вафельного листа частина пшеничного борошна замінена борошном із пророщеного зерна пшениці. The proposed enriched waffles, in addition to the traditional ingredients, contain sea buckthorn and ginger powder in the fat filling recipe, and for the production of the waffle sheet, part of the wheat flour is replaced with flour from sprouted wheat grains.
Description
Citation
Башта, А. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення / А. Башта, О. Клеймьонова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54–56
