Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновані збагачені вафлі, окрім традиційних інгредієнтів, у рецептурі жирової начинки містять порошок з обліпихи та імбиру, а для виготовлення вафельного листа частина пшеничного борошна замінена борошном із пророщеного зерна пшениці. The proposed enriched waffles, in addition to the traditional ingredients, contain sea buckthorn and ginger powder in the fat filling recipe, and for the production of the waffle sheet, part of the wheat flour is replaced with flour from sprouted wheat grains.
Опис
Ключові слова
порошок обліпихи, порошок імбиру, вафлі, sea buckthorn powder, ginger powder, waffles, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення / А. Башта, О. Клеймьонова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54–56