Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновані збагачені вафлі, окрім традиційних інгредієнтів, у рецептурі жирової начинки містять порошок з обліпихи та імбиру, а для виготовлення вафельного листа частина пшеничного борошна замінена борошном із пророщеного зерна пшениці. The proposed enriched waffles, in addition to the traditional ingredients, contain sea buckthorn and ginger powder in the fat filling recipe, and for the production of the waffle sheet, part of the wheat flour is replaced with flour from sprouted wheat grains.

Опис

Ключові слова

порошок обліпихи, порошок імбиру, вафлі, sea ​​buckthorn powder, ginger powder, waffles, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання вафель оздоровчого призначення / А. Башта, О. Клеймьонова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 54–56

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced