Хліб «Безглютеновий смачний»
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено безглютеновий хліб з підвищеною харчовою цінністю шляхом включення в рецептуру борошна круп'яних культур та зниження вмісту крохмалю. Це дозволить додаткового поліпшити органолептичні показники якості безглютенових виробів та розширити асортимент. Gluten-free bread with increased nutritional value was developed by including cereal flour in the recipe and reducing the starch content. This will allow to further improve the organoleptic quality indicators of gluten-free products and expand the range.
Опис
Ключові слова
безглютеновий хліб, борошно круп'яних культур, целіакія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, cereal flour, gluten-free bread, celiac disease
Бібліографічний опис
Патент 120726 UA, МПК А21D 13/066 (2017.01) Хліб «Безглютеновий смачний» / Михонік Л. А., Дробот В. І., Шупило К. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201706035 ; заявл. 16.06.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.