Хліб «Безглютеновий смачний»

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено безглютеновий хліб з підвищеною харчовою цінністю шляхом включення в рецептуру борошна круп'яних культур та зниження вмісту крохмалю. Це дозволить додаткового поліпшити органолептичні показники якості безглютенових виробів та розширити асортимент. Gluten-free bread with increased nutritional value was developed by including cereal flour in the recipe and reducing the starch content. This will allow to further improve the organoleptic quality indicators of gluten-free products and expand the range.

Опис

Ключові слова

безглютеновий хліб, борошно круп'яних культур, целіакія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, cereal flour, gluten-free bread, celiac disease

Бібліографічний опис

Патент 120726 UA, МПК А21D 13/066 (2017.01) Хліб «Безглютеновий смачний» / Михонік Л. А., Дробот В. І., Шупило К. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201706035 ; заявл. 16.06.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced