The relevance of using economic and mathematical models in risk management of food industry enterprises

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто актуальність створення економіко-математичних моделей в умовах невизначеності для дослідження економічних процесів на харчових підприємствах. Встановлено необхідність використання моделювання в умовах ризику з метою прийняття більш обґрунтованого рішення. The relevance of creating economic-mathematical models in conditions of uncertainty for the study of economic processes at food enterprises is considered. The necessity of using modeling in conditions of risk in order to make a more informed decision has been established.

Опис

Ключові слова

менеджмент, економіко-математичні моделі, невизначеність, ризик, прийняття рішення, management, economic and mathematical models, uncertainty, risk, making a decision, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Lysenko, O. A. The relevance of using economic and mathematical models in risk management of food industry enterprises / O. A. Lysenko // Проблеми управління підприємств у сучасних умовах : матеріали ХVІІ міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 23-24.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced