Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.
Опис
Бібліографічний опис
Фурманова, Ю. П. Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства / Ю. П. Фурманова, О. С. Павлюченко, Т. В. Братиця // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 85-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 320.