Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження щодо організації виробництва тартів спеціального призначення в умовах закладів ресторанного господарства. Conducted research on the organization of the production of special-purpose tarts in the conditions of restaurants.
Опис
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. С. Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ж. С. Штейман // Scientific World Journal : International scientific peer-reviewed journal. – Bulgaria, 2022. – Issue № 11, Part 1. – P. 68-73.