Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження щодо організації виробництва тартів спеціального призначення в умовах закладів ресторанного господарства. Conducted research on the organization of the production of special-purpose tarts in the conditions of restaurants.

Опис

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. С. Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ж. С. Штейман // Scientific World Journal : International scientific peer-reviewed journal. – Bulgaria, 2022. – Issue № 11, Part 1. – P. 68-73.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в