Дослідження властивостей хлібопекарської мікробіоти вітчизняної селекції
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Створення українського банку чистих культур хлібопекарських мікроорганізмів дозволить вирішити низку завдань, зокрема: спросити процес їх купівлі та транспортування, знизити ціну готової продукції та зробити вагомий внесок у розвиток економіки нашої країни, оскільки на даний час хлібозаводи вимушені купувати їх за кордоном.
The creation of a Ukrainian bank of pure cultures of baking microorganisms will allow solving a number of tasks, in particular: simplifying the process of their purchase and transportation, reducing the price of finished products and making a significant contribution to the development of our country's economy, since currently bakeries are forced to buy them abroad.
Опис
Ключові слова
хлібопекарська мікробіота, властивості мікробіоти, вітчизняна селекція, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery microbiota, Ukrainian selection, properties of microbiota
Бібліографічний опис
Дослідження властивостей хлібопекарської мікробіоти вітчизняної селекції / І. Гетьман , Г. Богдан, О. Науменко, Л Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 93