Розробка проекту інтегрованої автоматизованої системи управління процесом охолодження м'яса птиці з підсистемою управління ошпарюванням м'яса птиці
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м'ясо птиці, технічне забезпечення, інформаційне забезпечення, АСУТП, інтегрована автоматизована система, охолодження м'яса птиці, підсистеми управління, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Середич, В. М. Розробка проекту інтегрованої автоматизованої системи управління процесом охолодження м'яса птиці з підсистемою управління ошпарюванням м'яса птиці : кваліфікаційна робота ... магістра : 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / Василь Миколайович Середич ; наук. керівник Ігор Володимирович Ельперін. – Київ, 2023. – 91 с.