Розробка проекту інтегрованої автоматизованої системи управління процесом охолодження м'яса птиці з підсистемою управління ошпарюванням м'яса птиці

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м'ясо птиці, технічне забезпечення, інформаційне забезпечення, АСУТП, інтегрована автоматизована система, охолодження м'яса птиці, підсистеми управління, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Середич, В. М. Розробка проекту інтегрованої автоматизованої системи управління процесом охолодження м'яса птиці з підсистемою управління ошпарюванням м'яса птиці : кваліфікаційна робота ... магістра : 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології / Василь Миколайович Середич ; наук. керівник Ігор Володимирович Ельперін. – Київ, 2023. – 91 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced