Розширення асортименту напоїв для спеціалізованого бару

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

спеціалізований бар, організаційна структура, кафе кондитерська, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Бичок, О. А. Розширення асортименту напоїв для спеціалізованого бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Анатоліївна Бичок ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2023. – 124 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced