Підвищення ефективності роботи сушильної установки ротаційного типу шляхом удосконалення її конструкції

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі наведено удосконалення конструкції сушильної установки ротаційного типу, шляхом встановлення нової конструкції вала та перемішуючих лопатей, що дозволить забезпечити киплячий шар однакової висоти і рівномірно нагрівати та висушувати продукт в будь-якій точці перетину сушильної камери. The work shows the improvement of the design of the rotary drying unit, by installing a new design of the shaft and mixing blades, which will ensure a boiling layer of the same height and evenly heat and dry the product at any point of intersection of the drying chamber.

Опис

Ключові слова

сушильна установка, киплячий шар, харчові продукти, drying unit, boiling layer, food, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Шковира, А. Підвищення ефективності роботи сушильної установки ротаційного типу шляхом удосконалення її конструкції / А. Шковира, Р.Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.2. – С. 108

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced