Удосконалення конвеєра для поліпшення мікробіологічних показників на лінії розливу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведений аналіз конструкції стрічки конвеєра лінії розливу, дозволив встановити проблемні місця на стрічці; наведено способи усунення проблем, що забезпечить мікробіологічну чистоту виробництва продукції. Наведені напрями конструктивного удосконалення конвеєра лінії розливу. Carrying out an analysis of the design of the line of the conveyor line for bottling, allowing the installation of problem areas on the lines; methods have been devised to solve problems in order to ensure the microbiological purity of the production. Direction of a constructive improvement of the conveyor line for bottling.

Опис

Ключові слова

конвеєр, мікробіологічна чистота обладнання, conveyor, microbiological purity of possession, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ротаєнко, Б. Удосконалення конвеєра для поліпшення мікробіологічних показників на лінії розливу / Б. Ротаєнко, Р. Якобчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.2. – С. 52

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced