Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено вплив способів сушіння ячменю на основні його показники. Встановлено збільшення енергії та здатності зерна до проростання при сушінні його у шахтній сушарці.
Introduced in the use of methods for drying barley on the main indicators. An increase in the energy and zdatnost of grain to germination with dryness in mine dryer has been established.
Опис
Ключові слова
сушіння, ячмінь, солод, drying, barley, malt, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Ротаєнко, Б. О. Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду / Б. О. Ротаєнко, Р. Л. Якобчук // Topical issues of modern science, society and education : 7th International scientific and practical konference, January 29-31, 2022. – Kharkiv : SPC ―Sci-conf.com.ua, 2022. – Pр. 507-509