Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено вплив способів сушіння ячменю на основні його показники. Встановлено збільшення енергії та здатності зерна до проростання при сушінні його у шахтній сушарці. Introduced in the use of methods for drying barley on the main indicators. An increase in the energy and zdatnost of grain to germination with dryness in mine dryer has been established.

Опис

Ключові слова

сушіння, ячмінь, солод, drying, barley, malt, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Ротаєнко, Б. О. Вплив способів сушіння ячменю на якість солоду / Б. О. Ротаєнко, Р. Л. Якобчук // Topical issues of modern science, society and education : 7th International scientific and practical konference, January 29-31, 2022. – Kharkiv : SPC ―Sci-conf.com.ua, 2022. – Pр. 507-509

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced