Дослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.
Study of air distribution in the thermal processing chambers tunnel sausages in order to assess the effectiveness of the methods and systems, air distribution, and to develop recommendations for the management of their own choice for the meat industry technological devices investigated temperature, humidity and velocity fields produced in furnaces with different air distribution systems.
Study of air distribution in the thermal processing chambers tunnel sausages in order to assess the effectiveness of the methods and systems, air distribution, and to develop recommendations for the management of their own choice for the meat industry technological devices investigated temperature, humidity and velocity fields produced in furnaces with different air distribution systems.
Опис
Ключові слова
димоповітряна суміш, air-flue mixture, пульсаційне повітрерозподілення, термокамера, кондиціонер, димогенератор, pulsating air distribution, a heat chamber, conditioner, smoke generator, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Бабанов, І. Г. Дослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Темат. зб. наук. пр., ДонНУЕТ. - 2012.