Дослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.
Study of air distribution in the thermal processing chambers tunnel sausages in order to assess the effectiveness of the methods and systems, air distribution, and to develop recommendations for the management of their own choice for the meat industry technological devices investigated temperature, humidity and velocity fields produced in furnaces with different air distribution systems.

Опис

Ключові слова

димоповітряна суміш, air-flue mixture, пульсаційне повітрерозподілення, термокамера, кондиціонер, димогенератор, pulsating air distribution, a heat chamber, conditioner, smoke generator, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Дослідження повітрярозподілення в тунельних камерах теплової обробки ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Темат. зб. наук. пр., ДонНУЕТ. - 2012.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced