Методологія наукових досліджень у галузі технологій оздоровчих продуктів
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Враховуючи світовий досвід виробництва оздоровчих харчових продуктів, в експериментальних дослідженнях за даним напрямом доцільно застосовувати принцип конструювання заданого складу оздоровчих продуктів з використанням принципів збагачення функціональними інгредієнтами для запобігання або корегування їх дефіциту у раціонах харчування. Upon doing the experimental researches on healthy food production, taking into account the international experience, it is expedient to apply the principles of consturcting the foodstuffs with prelimilarily outlined composition with their fortification by functional ingredients, in order to prevent the deficiency of the latter in diets.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, здорове харчування, традиційна сировина, функціональні інгредієнти, вторинні сировинні ресурси, актуальність проблеми, healthy nutrition, traditional raw materials, functional ingredients, secondary raw materials, topicality of the problem, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Методологія наукових досліджень у галузі технологій оздоровчих продуктів / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко, С. В. Камінська // Progressive re-search in the modern world : proceedings of the 5th International scientific and practical conference. – Boston : BoScience Pub-lisher, 2023. – Pp. 218-226