Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою оцінювання ефективності застосовуваних методів і систем повітрярозподілення, а також для розроблення рекомендацій по раціональному їх вибору для технологічних апаратів м’ясної промисловості проведені дослідження температурних, вологісних і швидкісних полів, створюваних в термокамерах з різноманітними системами повітрярозподілення.
Опис
Ключові слова
сирокопчені ковбасні вироби, smoke-dried, димо-повітряна суміш, пульсуюча подача, копчення, сушіння, air-flue mixture, dosed supply, hot smoking, chamber drying, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Бабанов, І. Г. Дослідження технологічних режимів теплової обробки ковбасних виробів в потоці / І. Г. Бабанов // Тематичний збірник наукових праць ДонНУЕТ. - 2012. - Вип. 29.