Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначені раціональні режими сушки сирокопчених ковбас шляхом визначення залежності зміни відносної вологості повітря, яка дозволяє суттєво знизити вірогідність появи дефектів на поверхні ковбасних виробів.
Oredeleny rational modes of drying raw sausages by determining the variation of relative humidity, which can significantly reduce the probability of occurrence of defects on the surface of the sausages.

Опис

Ключові слова

сушіння, chamber drying, сирокопчені ковбаси, відносна вологість, сушильні агрегати, smoke-dried, relative humidity, drying apparatus, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Бабанов, І. Г. Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України : наук. журн. - 2012. - № 7.

Зібрання