Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначені раціональні режими сушки сирокопчених ковбас шляхом визначення залежності зміни відносної вологості повітря, яка дозволяє суттєво знизити вірогідність появи дефектів на поверхні ковбасних виробів.
Oredeleny rational modes of drying raw sausages by determining the variation of relative humidity, which can significantly reduce the probability of occurrence of defects on the surface of the sausages.
Oredeleny rational modes of drying raw sausages by determining the variation of relative humidity, which can significantly reduce the probability of occurrence of defects on the surface of the sausages.
Опис
Ключові слова
сушіння, chamber drying, сирокопчені ковбаси, відносна вологість, сушильні агрегати, smoke-dried, relative humidity, drying apparatus, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Бабанов, І. Г. Регулювання відносної вологості повітря при сушці ковбасних виробів / І. Г. Бабанов // Рибне господарство України : наук. журн. - 2012. - № 7.