Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, десерти, овочевий цех, холодний цех, овочеві порошки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Мишковська, В. Л. Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Василина Любомирівна Мишковська ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2023. – 117 с.