Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, десерти, овочевий цех, холодний цех, овочеві порошки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Мишковська, В. Л. Розроблення технології десертів підвищеної харчової цінності для кафе сімейного типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Василина Любомирівна Мишковська ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2023. – 117 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced