Удосконалення технології безалкогольних напоїв для ресторану
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, кавові напої з додаванням безлактозної сировини, технологія, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Устинська, К. Я. Удосконалення технології безалкогольних напоїв для ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Ярославівна Устинська ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2023. – 145 с.