Дослідження ефективності просіювання борошна
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.
Опис
Ключові слова
ризик, небезпечниий фактор, аналізування причини і наслідків, оцінка, risk, hazard, assessment, analysis of cause and effect, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Бідах, Д. В. Дослідження ефективності просіювання борошна / Д. В. Бідах, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ – Київ : НУХТ, 2019. – С. 77-78