Контроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхнях

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Належні практики виробництва харчової продукції, враховують в тому числі і належне миття робочих поверхонь, які контактують із харчовими продуктами, і в тому числі миючі, оскільки їх залишок на робочих поверхнях та погане очищення може призвести до отруєння до формування небезпечного харчового продукту. Good food production practices include proper washing of work surfaces that come into contact with food, including detergents, as their residue on work surfaces and poor cleaning can lead to poisoning to the formation of a hazard food product.

Опис

Ключові слова

належні практики, миття, дезинфекція, технологічні поверхні, good practices, washing, disinfection, process surfaces, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Сербенюк, А. А. Контроль залишку миючих та дезинфікуючих засобів на виробничих поверхнях / А. А. Сербенюк, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 79-80

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced