Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Саботаж або «біотероризм» є досить серйозним питанням у сфері безпеки харчової продукції. З метою запобігання даної загрози в Європейських країнах було розроблено систему ТАССР (Threat Assessment Critical Control Point), що дає можливість попередити небезпеку. Sabotage or "bioterrorism" is a very serious issue in the field of food safety. In order to prevent this threat, European countries have developed the HACCP (Threat Assessment Critical Control Point) system, which makes it possible to prevent the danger.

Опис

Ключові слова

загрози, оцінка ризиків, біотероризм, виробництво цукру, threats, risk assessment, bioterrorism, sugar production, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бутенко, Л. О. Впровадження елементів ТАССР на підприємствах цукрової промисловості / Л. О. Бутенко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 23-24

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced