Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Персонал є запорукою належного функціонування та роботи підприємства, виробництва безпечної та якісної продукції. Тому підприємство повинно орієнтуватися на підбір персоналу та створити умови для якісної роботи працівників. Враховувати їх кваліфікаційні знання та вимоги до моральних, фізичних та фінансових умов. Для уникнення виникнення незадоволених працівників, що можуть спровокувати саботаж, шпигунство та біотероризм. Personnel is the key to the proper functioning and operation of the enterprise, as well as the production of safe and high-quality products. Therefore, the company should focus on recruitment and create conditions for high-quality work of employees. It should take into account their qualifications and requirements for moral, physical and financial conditions. To avoid the emergence of disgruntled employees who may provoke sabotage, espionage and bioterrorism.

Опис

Ключові слова

загрози, оцінка ризиків, біотероризм, виробництво кондитерських виробів, threats, risk assessment, bioterrorism, confectionery production, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ткаченко, Т. П. Персонал харчового підприємства в системі запобігання випадків біотероризму та саботажу / Т. П. Ткаченко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : Збірник тез V Міжнародної науково- практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р., м. К. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 63-64

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced