Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень модельних зразків паштетів з курячого м'яса та печінки з використанням дієтичної добавки на основі волоського горіха та соку гарбуза. Це дозволить збагатити продукт каротином та унікальними рослинними білками волоського горіха. The article presents the results of studies of model samples of pate from chicken meat and liver using a dietary supplement based on walnut and pumpkin juice. This will enrich the product with carotene and unique vegetable proteins of walnut.

Опис

Ключові слова

м'ясо-рослині паштети, м’ясо птиці, волоський горіх, сік гарбуза, meat-vegetable pastes, poultry meat, walnuts, pumpkin juice, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Удосконалення технології паштету в оболонці з використанням дієтичної добавки / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, І. І. Сімонова // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. – 2020. - Т. 24, № 97. – С. 46 – 51.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced