Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Готельно-ресторанний бізнес в Україні зазнає великих втрат. Готельні підприємства несуть збитки, темпи їх розвитку скорочуються. Є готелі та ресторани, які вимушені були припинити свою діяльність. До такої ситуації призвела пандемія COVID-19 та військовий стан в країні. Отже, актуальним є дослідження стану готель-ресторанного бізнесу та визначення шляхів його збереження, існування та розвитку в сучасних умовах. The hotel and restaurant business in Ukraine is experiencing great losses. Hotel enterprises bear losses, the pace of their development is reduced. There are hotels and restaurants that were forced to close. The COVID-19 pandemic and martial law in the country led to this situation. Therefore, it is relevant to study the state of the hotel-restaurant business and determine the ways of its preservation, existence and development in modern conditions.

Опис

Ключові слова

готельне підприємство, конкурентоспроможність, готельні послуги, hotel business, competitiveness, hotel services, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нікітіна, Т. А. Готельно-ресторанний бізнес у сучасних умовах / Т. А. Нікітіна // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 6 жовтня 2022 р. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 90-92.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced