Машина для періодичного приготування кондитерської маси

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Машина для періодичного приготування кондитерської маси складається з ємності для кондитерської маси, лопатевих робочих органів та електромеханічного приводу для них. Ємність машини встановлена стаціонарно, має водяну сорочку і з'єднана жорстко з патрубком насоса ротаційного типу, в якому встановлено розділювальний клапан. A machine for periodical preparing confectionary mass consists of a container for confectionary mass, blade working members and an electromechanical drive therefor. The machine container is installed stationary, has a water jacket and is rigidly connected to a rotary pump pipe in which a dividing valve is installed.

Опис

Ключові слова

приготування, cooking, машина, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, machine, кондитерська маса, confectionery mass

Бібліографічний опис

Патент 64572 UA, МПК (2011.01) A21C 1/00 A21C 7/00 A21C 3/00 A23G 1/10 (2006.01) B01F 7/00 Машина для періодичного приготування кондитерської маси / Якобчук Р. Л., Щадхіна І. ; заявник ДП “Український інститут промислової власності”. - № u 201104870 ; заявл. 19.11.2011 ; опубл. 10.11.2011, Бюл. № 21, 2011 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced