Засадничі підходи щодо методів контролю жировмісних продуктів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Точність і відтворюваність методів аналізу жирів визначається застосовуванням розчинників. The accuracy and consistency of the methods for analyzing fats depends on the determination of retailers.
Опис
Ключові слова
олія, oil, міжмолекулярні взаємодії, intermolecular interactions, жир, fat, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Романовська, Т. І. Засадничі підходи щодо методів контролю жировмісних продуктів / Н. Романовський, Т. Романовська // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : тези доповідей I-ої Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 09 грудня 2022 р. – Київ : ГО «МАН», 2022. – С. 93.