Оздоровчі інгредієнти страв ресторанного меню
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для ресторанного бізнесу запропоновано використовувати свіжовідпресовану олію, добуту із свіжого олійного матеріалу, та виготовляти жировмісні харчові продукти для негайного вживання. For the restaurant business, it is suggested to use freshly pressed oil, extracted from fresh oily material, and to make high-fat food products for immediate consumption.
Опис
Ключові слова
олія, oil, wax, віск, жир, fat, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Осейко, М. І. Оздоровчі інгредієнти страв ресторанного меню / М. І. Осейко, Т. І. Романовська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 19-20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 201-202.