Пігменти, супутні ліпідам з овечої вовни

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виявлено, що максимуми поглинання у отриманих екстрактів знаходяться у діапазоні 330-430 нм. Найбільше забарвлюючих речовин містить хлороформовий екстракт, оскільки проявив три максимуми поглинання електромагнітних хвиль. Екстракт, що отриманий з діетиловим ефіром має найсвітліший колір та один максимум поглинання. It has been shown that the clay maxima of selected extracts are in the range of 330-430 nm. The most zabarvlyuyuchih speeches avenge chloroform extract, shards showing three maxima of claying electromagnetic fluff. The extract, which, when taken with diethyl ether, has the most light color and one maximum of clay.

Опис

Ключові слова

олія, oil, wax, віск, жир, fat, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Романовська, Т. І. Пігменти, супутні ліпідам з овечої вовни / Т. Романовська, М. Осейко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, м. Київ, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 298–299.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced