Зміна гранулометричного складу суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення у бісерному млині
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вимоги до якості фармацевтичної, косметичної, керамічної та інших галузей промисловості призвели до збільшення попиту на все більш і більш дрібні компоненти твердої фази засобу з жорсткішими характеристиками не тільки за середнім діаметром частинок, але і розкиданням розподілу частинок за розмірами. Метою дослідження є визначити зміни в гранулометричному складі суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення в бісерному млині. Отримані результати досліджень зміни гранулометричного складу суспензій дають змогу відслідковувати та коригувати необхідні параметри процесу надтонкого подрібнення для досягнення необхідної якості продукту.
Опис
Ключові слова
grinding, beads, mill, granulometric, suspension, подрібнення, бісер, млин, гранулометричний, суспензія, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Грінінг, К. Р. Зміна гранулометричного складу суспензій лікарських та косметичних засобів під час оброблення у бісерному млині / К. Р. Грінінг, П. В. Яремчук, О. О. Губеня // Trends in LEAN food production and packaging : Proceedings of the 11th International Specialized Scientific and Practical Conference, October 25, 2022. Kyiv, National University of Food Technologies, 2022. – Pp. 24–28