Формування конкурентних переваг підприємства харчової промисловості в сучасних умовах

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, конкурентні переваги, підприємство, дитяче харчування, харчова промисловість, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Островська, І. В. Формування конкурентних переваг підприємства харчової промисловості в сучасних умовах : кваліфікаційна робота ... магістра : 073 Менеджмент / Ірина Володимирівна Островська ; наук. керівник Ігор Олександрович Галиця. – Київ, 2023. – 108 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced