Використання продуктів переробки коноплі у м'ясних продуктах
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В сучасних умовах актуальною проблемою є забезпечення населення продукцією, яка володіє функціональною спрямованістю. Розробка напівфабрикатів, збагачених корисними інгредієнтами, є актуальною проблемою, яка відповідає найважливішим завданням і цілям політики держави в області здорового харчування населення всіх регіонів України. Незбалансоване за жирнокислотним і амінокислотним складом, надмірне за енергетичною цінністю харчування може привести до розвитку ряду хвороб. При цьому, дефіцит в харчуванні вітамінів, мінеральних речовин, повноцінного білка і харчових волокон так само призводить до несприятливих наслідків, тому організм потребує захисту і профілактики від даних ексцесів. Попередити порушення в організмі обмінних процесів можливо включенням в раціон спеціалізованих продуктів харчування. In modern conditions, providing the population with products that have a functional orientation is an urgent problem. The development of semi-finished products enriched with useful ingredients is an urgent problem that corresponds to the most important tasks and goals of the state policy in the field of healthy nutrition of the population of all regions of Ukraine. An unbalanced diet in terms of fatty acid and amino acid composition, excessive in terms of energy value, can lead to the development of a number of diseases. At the same time, a nutritional deficiency of vitamins, minerals, complete protein and dietary fiber also leads to adverse consequences, so the body needs protection and prevention from these excesses.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівфабрикати, продукти переробки коноплі, конопляне насіння, semi-finished products, hemp processing products, hemp seeds
Бібліографічний опис
Мороз, Д. Використання продуктів переробки коноплі у м'ясних продуктах / Д. Мороз, В. Пасічний, О. Топчій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 279