Виробництво посічених напівфабрикатів харчування дітей шкільного віку
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження структури харчування дітей шкільного віку підтверджують низьку енергетичну цінність раціонів, дефіцит білка, деяких
незаміннихамінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та надлишок вуглеводів і жирів.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, харчування дітей шкільного віку, м'ясо кролів, перепелині яйця, посічені напівфабрикати, food for school-aged children, rabbit meat, quail eggs, chopped semi-finished products
Бібліографічний опис
Верченко, М. Д. Виробництво посічених напівфабрикатів харчування дітей шкільного віку / М. Д. Верченко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 331-332