Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Було визначено пріоритетні напрямки удосконалення технології даного виду м’ясопродуктів, а саме: збалансування хімічного складу напівфабрикатів за макронутрієнтами, збагачення мікронутрієнтами (вітаміни, мінеральні речовини, поліненасичені жирні кислоти), подовження термінів зберігання шляхом застосування натуральних та безпечних інгредієнтів, застосування безглютенових видів сировини, зниження вартості товару. Priority directions for improving the technology of this type of meat products were determined, namely: balancing the chemical composition of semi-finished products according to macronutrients, enrichment with micronutrients (vitamins, minerals, polyunsaturated fatty acids), extending shelf life by using natural and safe ingredients, using gluten-free raw materials, decrease in the cost of goods.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, яловичий колагеновий білок, композиційна білково-вуглеводна система, посічені напівфабрикати, beef collagen protein, composite protein-carbohydrate system, chopped semi-finished products
Бібліографічний опис
Гончаренко, Т. Ю. Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів / Т. Ю. Гончаренко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 293-294