Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктів
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи полягала у розроблені м’ясного виробу із внесенням до складу інгредієнтів з високим вмістом макронутрієнтів.
На основі проведеного літературного огляду, для розроблення нового продукту, обрано для подальшого дослідження - борошно та олію з насіння промислових конопель, за рахунок вмісту ненасичених жирних кислот (Омега-3, - 6, -9), незамінних амінокислот, клітковини, вітамінів, макро- та мікронутрієнтів та має унікальну харчову цінність.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, суперфуд, насіння конопель, макронутрієнти, superfood, hemp seeds, macronutrients
Бібліографічний опис
Галенко, О. О. Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктів / O. О. Галенко, В. І. Шаповалов // Енергетична незалежність сільських територій як пріоритетна модель розвитку: міжнародний та вітчизняний досвід : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 20 травня 2020 р., м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2020. – С. 137-138