Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини - ріпака. The purpose of the research: the development of a meat product that will have increased biological value, with the help of adding vegetable raw materials - rapeseed to the recipe.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, спеціальне харчування, мікронутрієнти, ріпак, special food, micronutrients, rapeseed
Бібліографічний опис
Галенко, О. О. Мікронутрієнти спеціального призначення для м’ясних продуктів / О. О. Галенко, Д. І. Баран // Розвиток сільських територій на засадах екологічності, енергонезалежності й енергоефективності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 5 травня 2021 р. м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2021. – C. 56-5