Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено комплекс технологічних властивостей сурімі-подібного матеріалу після кожного циклу промивання і встановлено що найкращі показники мають зразки промиті бурштиновою кислотою, які здатні модифікувати хід фізико-хімічних та мікробіологічних процесів у готовому продукті. The set of technological properties of the surimi-like material after each washing cycle was studied and it was established that the samples washed with succinic acid, which are able to modify the course of physico-chemical and microbiological processes in the finished product, have the best indicators.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясо індички, рецептура, якісні показники м'яса, turkey meat, recipe, meat quality indicators
Бібліографічний опис
Галенко, О. О. Виробництво сурімі-подібного матеріалу з м'яса індиків / О. О. Галенко, В. В. Кравчук, М. О. Медяник // Розвиток сільських територій на засадах екологічності, енергонезалежності й енергоефективності : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 5 травня 2021 р. м. Полтава. – Полтава : РВВ ПДАА, 2021. – C. 58-59