Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Мета досліджень: дослідження можливості використання розробленого сурімі - подібного матеріалу з ММО індика в технологіях готових продуктів. The purpose of the research: to investigate the possibility of using the developed surimi-like material from MMO turkey in the technology of finished products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясо індички, рецептура, якісні показники м'яса, turkey meat, recipe, meat quality indicators

Бібліографічний опис

Галенко, О. О. Новий сурімі-подібний матеріал для структурованих м’ясопродуктів / О. О. Галенко, М. О Медяник, В. В. Кравчук // Інновації управління продуктивністю та поліпшення якості зерна пшениці озимої, присвячена пам’яті професора Г. П. Жемели : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 30 вересня 2021 р., м. Полтава. – Полтава : ПДАУ, 2021. – С. 290-291