Перспективи використання рослинної сировини в виробництві м'ясних закусок

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Мета роботи полягала в дослідженні біологічних особливостей та харчової цінності пряно- ароматичних коренеплодів та виявлення можливості використання їх в технологіях м’ясопродуктів. The purpose of the work was to study the biological features and nutritional value of spicy and aromatic root crops and to identify the possibility of their use in meat products technologies.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, пастернак, м'ясні закуски, хрін, parsnip, meat snacks, horseradish

Бібліографічний опис

Дяченко, В. Перспективи використання рослинної сировини в виробництві м'ясних закусок / О. Галенко, В. Дяченко // Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : VII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція, 26 квітня 2018 р., м. Вінниця. – Вінниця : Вінницький торгово-економічний інститут, 2018 – С. 60-62

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced