Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськ-господарської продукції, кормів і сировини
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі проведено аналіз сучасних методів вимірювання основних компонентів, що характеризують якість сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства з використанням сучасної інструментальної бази приладів і засобів контролю на основі методу інфрачервоної (ІЧ) спектроскопії. The paper analyzes modern methods of measuring the main components that characterize the quality of agricultural products, raw materials and food using a modern instrumental base of devices and control tools based on the method of infrared (IR) spectroscopy.
Опис
Ключові слова
кафедра фізики та професійної безпеки, Фур'є-перетворення, якість сільськогосподарської продукції, метод інфрачервоної (ІЧ) спектроскопії, Fourier transformation, quality of agricultural products, method of infrared (IR) spectroscopy
Бібліографічний опис
Гуцало, І. В. Система для багатокомпонентного аналізу якості сільськогосподарської продукції, кормів і сировини / І. В. Гуцало, С. І. Літвинчук // Ресурсозберігаючі технології легкої, текстильної і харчової промисловості : Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів, 18-19 листопада 2020 р., м. Хмельницький. – Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2020. – С. 151-152