Отримання антоціанових барвників із сировини рослинного походження

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із перспективних напрямів розвитку харчової промисловості є пошук нових технологічних рішень в отриманні антоціанових барвників, тому що, спостерігається збільшення попиту на природні харчові колоранти, серед яких лідируючі позиції за обсягом продажів займають саме антоціанові

Опис

Ключові слова

барвники, екстракти, антоціани, рослинна сировина, харчові продукти, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бурлак, Н. І. Отримання антоціанових барвників із сировини рослинного походження / Н. І. Бурлак, О. В. Дущак, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 237

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced