Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Перспективним напрямом удосконалення технологій натуральних харчових барвників є пошук можливостей використання при їх виробництві рослинної сировини з високими темпами дозрівання, причому, такі барвники в більшості випадків будуть преміксами, що володіють харчовою цінністю і заданими функціональними властивостями.

Опис

Ключові слова

харчові барвники, хлорофіл, екстракти, рослинна сировина, харчові продукти, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Дущак, О. В. Аналіз способів одержання екстрактів, збагачених хлорофілом із рослинної сировини / О. В. Дущак, В. В. Шутюк, Г. А. Пшенічна // Молодіжна наука заради миру та розвитку : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 9-11 листопада 2022 року, м. Чернівці. – Чернівці : Чернівец. нац. ун-т. ім. Ю. Федьковича, 2022. – С. 623–625

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced