Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї
На пiдставi експериментальних дослiджень та аналiзу лiтературних даних встановлено, що отриманi снеки з використанням порошку з кореню iмбиру, мають високi органолептичнi та фiзико-хiмiчнi показники iз визначеними антиоксидантними та протимiкробними властивостями. On the basis of experimental studies and analysis of literary data, it was established that snacks obtained using ginger root powder have high organoleptic and physicochemical indicators with certain antioxidant and antimicrobial properties.
Левківська, Т. М. Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї / Т. М. Левкiвська , О. В. Дущак // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали VІ Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 60-61.
