Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На пiдставi експериментальних дослiджень та аналiзу лiтературних даних встановлено, що отриманi снеки з використанням порошку з кореню iмбиру, мають високi органолептичнi та фiзико-хiмiчнi показники iз визначеними антиоксидантними та протимiкробними властивостями. On the basis of experimental studies and analysis of literary data, it was established that snacks obtained using ginger root powder have high organoleptic and physicochemical indicators with certain antioxidant and antimicrobial properties.
Опис
Ключові слова
імбир, снеки, фруктові чипси, харчові продукти, ginger, snacks, fruit chips, food, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Левківська, Т. М. Використання iмбиру при виробництвi снекової продукцiї / Т. М. Левкiвська , О. В. Дущак // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали VІ Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 60-61.