Перспективи використання вiдходiв перероблення гiдробiонтiв
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зростання обсягiв рибопереробки веде до збiльшення кiлькостi побiчних продуктiв, якi можуть становити до 70% вихiдної сировини. За оцiнками, в секторi рибальства i аквакультури щорiчно втрачається близько 35% виловленої риби.
Опис
Ключові слова
gресерви, рибна сировина, гідробіонти, харчові продукти, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Левківська, Т. М. Перспективи використання вiдходiв перероблення гідро біонтів / Т. М. Левківська, С. В. Матко, О. В. Бендерська // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали V Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2021 р.,м, Київ. – Київ. – С. 60-62