Перспективи використання вiдходiв перероблення гiдробiонтiв

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зростання обсягiв рибопереробки веде до збiльшення кiлькостi побiчних продуктiв, якi можуть становити до 70% вихiдної сировини. За оцiнками, в секторi рибальства i аквакультури щорiчно втрачається близько 35% виловленої риби.

Опис

Ключові слова

gресерви, рибна сировина, гідробіонти, харчові продукти, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Перспективи використання вiдходiв перероблення гідро біонтів / Т. М. Левківська, С. В. Матко, О. В. Бендерська // Новiтнi досягнення біотехнології : матерiали V Мiжнародної науково-практичної конференцiї, 22–23 вересня 2021 р.,м, Київ. – Київ. – С. 60-62

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced