Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У консервній промисловості основною сировиною є плоди та овочі, особливістю яких є високий вміст вуглеводів та низький вміст білків. Винятком є бобові культури та горіхи. На сьогодні волоський горіх займає провідне місце з сільськогосподарських культур. Державний реєстр сортів рослин, придатних для поширення в Україні, налічує 19 сортів волоського горіха.

Опис

Ключові слова

горіхи, плодоовочева сировина, харчоконцентрати, харчові продукти, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Використання пасти з волоських горіхів при виробництві консервованих продуктів / Т. М. Левківська, О. В. Дущак // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали I-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 09 грудня 2022 року, м. Київ. – Київ : ГО “МАН”, 2022. – С. 78-79

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced