Розроблення технології спредів з рослинними інгредієнтами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія спредів, spread technology, рослинні інгредієнти, herbal ingredients, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Красуля, О. Розроблення технології спредів з рослинними інгредієнтами / О. Красуля, І. Михайлюк, А. Петрина // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ої міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 300.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced