Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
рослинні збагачувачі, vegetable fortifiers, м'ясні паштети, meat pies, мікроструктура, microstructure, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Верченко, М. Д. Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів / М. Д. Верченко, О. А. Топчій, А. Б. Петрина // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези доповідей ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 182-183.