Determination of technological parameters of obtaining stevia extract
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The results of the experimental studies, obtained and presented in the article, can be used to carry out further physicochemical analyzes of the quality of the obtained stevia extracts and the possibility of combining them with a milk base to obtain a dietary range of food products.
Опис
Ключові слова
stevia, extract, milk whey, hydromodule, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Determination of technological parameters of obtaining stevia extract / T. Belemets, U. Kuzmyk, R. Gryshchenko, T. Osmak // EUREKA: Life Sciences. – 2022. – №3. – Pp. 15-20