Determination of technological parameters of obtaining stevia extract

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The results of the experimental studies, obtained and presented in the article, can be used to carry out further physicochemical analyzes of the quality of the obtained stevia extracts and the possibility of combining them with a milk base to obtain a dietary range of food products.

Опис

Ключові слова

stevia, extract, milk whey, hydromodule, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Determination of technological parameters of obtaining stevia extract / T. Belemets, U. Kuzmyk, R. Gryshchenko, T. Osmak // EUREKA: Life Sciences. – 2022. – №3. – Pp. 15-20

Зібрання