Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, наночастинки, червоний залізооксидний пігмент, зелений синтез, капуста білоголова, термічний аналіз, ІЧ-спектроскопія, метод порошкової дифракції, технологічна схема

Бібліографічний опис

Подмокова, К. В. Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Катерина Вячеславівна Подмокова ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2023. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced