Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, наночастинки, червоний залізооксидний пігмент, зелений синтез, капуста білоголова, термічний аналіз, ІЧ-спектроскопія, метод порошкової дифракції, технологічна схема
Бібліографічний опис
Подмокова, К. В. Розроблення технології одержання наночастинок червоного залізооксидного пігменту з використанням водної витяжки листя капусти : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Катерина Вячеславівна Подмокова ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2023. – 102 с.