Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,0 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних способів при кип'ятінні сусла з хмелем
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пивне сусло, кип’ятіння сусла, хміль, хмелепродукти, леткі сполуки, стриппінг
Бібліографічний опис
Чемерис, Ю. О. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 5,0 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних способів при кип'ятінні сусла з хмелем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Орестович Чемерис ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2023. – 55 с.