Проект цеху виробництва настоянок потужністю 500 тис. дал на рік з впровадженням сучасних способів приготування напівфабрикатів та купажу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, лікеро-горілчане виробництво, настоянка, напівфабрикати, настої, морси, цукровий сироп, колер, рецептури, купажування
Бібліографічний опис
Савчатова, А. П. Проект цеху виробництва настоянок потужністю 500 тис. дал на рік з впровадженням сучасних способів приготування напівфабрикатів та купажу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Павлівна Савчатова ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 55 с.